CHINA CATERING EDE

CHINA CATERING EDE Chinees-Indisch restaurant

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 3065 beoordelingen
18 jan 2022 om 23:42 De saté was niet vers. Helaas voor ons de laatste keer. We halen het liever bij de Chinees in onze buurt
14 jan 2022 om 20:19 Het eten was smakelijk en mals. Goed verwarmd en keurig op de geplande tijd. Nu enkele keren hier gegeten en gewoon erg tevreden.
12 jan 2022 om 21:29 eten was heerlijk met 1 maar, babi pangang vlees was droog en hard, dus anders dan dat wij gewent zijn, onze ervaring dus en wij vonden het zeer jammer, dit haalde de maaltijd naar beneden al was de smaak goed
12 jan 2022 om 8:56 Er zat geen sambal bij, extra om gevraagd. Eten was flauw en ongezouten
12 jan 2022 om 7:03 Ik had 's ochtends eten besteld voor kwart voor zes 's avonds, er waren gasten die kwamen eten. Maar het was bijna half zeven toen de bestelling arriveerde.
11 jan 2022 om 20:08 Eten was heerlijk, duurde alleen heel lang voor het bezorgd werd, en dat voor een dinsdag. Ook heel jammer dat we geen gewone loempia meer konden bestellen. Was voor ons de laatste keer. bij China catering
11 jan 2022 om 19:07 Goed eten, verschrikkelijke bezorging. Duurde langer dan 1.5uur en dan te horen krijgen op een dinsdag dat het super druk is via de telefoon. Ik noem het smoesjes.
11 jan 2022 om 17:09 Snelle en vriendelijke bezorging. Eten prima, gevraagd om extra pittig en kreeg ook extra pittig. Dat is niet overal zo, prima!
9 jan 2022 om 23:59 Uitstekend en smakelijk eten. Zeer van genoten.
9 jan 2022 om 19:32 Het eten was er snel en erg heet nog Echt geweldig En het was erg lekker Wij zijn super positief
7 jan 2022 om 20:30 The food was tasty enough but the don’t explain some things for each food on the site so you don’t know what to expect and it’s shows up differently
7 jan 2022 om 10:21 Babi pangang was niet lekker (vet) Bezorger niet vriendelijk. Eten was wel warm. Jammer!